Over zwembad De kikker

In deze tijd van plastic, beton en chloor zijn er nog steeds schone plekjes te vinden om te zwemmen. De Kikker is zo’n plekje. Hier zwemt u nog in puur natuur water, dat haar oorsprong ontleent aan een aantal wellen in de fortgracht van Fort Ruigenhoek. Dit fort, dat sinds 1870 bestaat ligt in het waterwingebied van Maartensdijk en wordt ook nog eens door veel groen omzoomd.

Deze rustige omgeving is een gastvrij thuis voor o.a. futen, meerkoeten, kwikstaartjes en vele andere soorten vogels. Hiervan kunt u tijdens het trekken van uw baantjes ook genieten.

Sinds 1922 wordt hier al gezwommen. Eerst vanaf een niets omvattend strandje. Maar in de loop van de jaren zijn er meerdere voorzieningen bijgekomen.

U treft er o.a. aan twee grote steigers een hoge en lage duikplank en een afgezet badje met de nodige speel attributen voor de allerkleinsten. Verder zijn er ruime kleedcabines en twee gazons waarop u zich heerlijk in de zon kunt koesteren.

Reserveren tijdslot

Reserveer uw tijdslot

Wanneer je wilt komen zwemmen reserveer je een tijdslot.

Je kan maximaal één tijdslot per dag reserveren. Langer verblijf in het zwembad is helaas niet mogelijk.

Annuleren van een reservering kunt je maken via je eigen inlog.

Routebeschrijving

Waar is zwembad De Kikker en hoe kom je er?

Vanaf de richting Tuindorp: Vanaf Fort Blaucapel houdt u de richting Groenekan aan. In Groenekan op de Kon. Wilhelminaweg gaat…

Read More

Prijzen

De voordelige prijzen van zwembad de kikker

Seizoen tarieven Nieuwe abonnementhouders (prijs incl borg passen) Gezinskaart (inwonende kinderen t/m 17 jaar) € 125,00 € 135,00 Tot 17…

Read More

Openingstijden

Een heel seizoen zwemmen en genieten van de natuur! Van 15 mei tot en met 11 september 2021. – De…

Read More

Ledenstop

Bent u vorig jaar lid geweest of heeft u zichzelf opgegeven
voor de wachtlijst, dan hoeft u niets te doen en krijgt u vanzelf bericht.

In andere gevallen kunt u een mail sturen aan info@zwembaddekikker.nl voor plaatsing op de wachtlijst of voor andere vragen.